Over BAZ

Archistudio BAZ

Is gestart in 2008 door architect ir. Bas van der Zanden. Hij heeft zijn opleiding Bouwkunde/Architectuur gevolgd aan de Avans Hogeschool in Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven waar hij in 2008 is afgestudeerd als Architect. Na een aantal jaar werkervaring als ontwerper is Archistudio BAZ sinds medio 2010 fulltime operationeel.

Werkzaamheden

Wij zijn actief op het gebied van woning- en utiliteitsbouw van zowel verbouwingen als nieuwbouw als interieur. Of het nu ontwerp en/of bestektekeningen zijn benodigd voor de aanvraag van de diverse vergunningen of werktekeningen tot in het kleinste detail uitgewerkt om fouten en onduidelijkheden in de bouwfase te voorkomen, voor dit alles bent u bij ons aan het juist adres.

3D visualisaties

Archistudio BAZ is ook gespecialiseerd op het gebied van gedetailleerde 3D-visualisaties van zowel exterieur als interieur. Doormiddel van diverse visualisatie programma’s kan er een duidelijk beeld van uw toekomstige bouwplannen worden gegeven. Een groot aantal 3D-impressies kunt u vinden onder het kopje projecten op deze website.

Freelance

Naast het werk op projectbasis is het ook mogelijk ons in te huren op freelance basis. Daarbij kunt u ervoor kiezen om deze freelance werkzaamheden plaats te laten vinden hier op kantoor of direct bij u op locatie voor werkzaamheden die veel overleg nodig hebben.

Vragen?

Voor verdere vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.